Kundecases

Udforsk nogle af vores cases

Vi vil være vores kunders mest foretrukne partner. Fra første kontakt til installation, support til tracking og levering af handlingsrettede indsigter om kundeadfærd. Se eksempler på, hvordan vores kunder oplever at arbejde med os og vores løsninger nedenfor.

HiFi Klubben

hifi klubben butiksfacade

Vi har i årenes løb testet en håndfuld forskellige kundetællerløsninger, som desværre har skuffet os gang på gang. Med hjælp fra Vemco Group har vi endelig fundet den rette løsning. En valid kvalitetsløsning, der sikrer, at vi kan optimere vores forretning og lave bedre opfølgninger på vores butikkers præstationer. Vi er yderst tilfredse og kan i den grad anbefale Vemco Group til andre.

Henrik WiebenLandechef, Danmark

BROEN Shopping

broen shopping storcenter facade

Vi bruger Vemcount til at måle trafikken på vores indgange, så vi kan se, hvor kunderne kommer fra og hvornår besøgstallet peaker i løbet af en dag, uge, måned eller år. Det giver os blandt andet et værktøj til at planlægge vores markedsførings – samt aktivitetskalender og efterfølgende evaluere på de pågældende indsatsområder

Janni Baslund DamCenterchef

Odense Kommune

odense gaagade

Vi har været tilfredse med samarbejdet med Vemco Group A/S, som har vist os, at det er muligt at monitorere fodgængere i vores gågade på en pålidelig og professionel måde. De indsigter, som Vemco Group A/S har kunne give os, ser vi et stort potentiale i, i forhold til at kunne udvikle og drifte vores by endnu bedre.

Jacob Høffer LarsenProgramleder Smart City Odense

Magasin Du Nord

magasin du nord stormagasin facade

Vi ønskede en central løsning, der kunne dække alle vores stormagasiner i Danmark. Vi ville have det samme system og en hosted løsning, men styret fra ét sted. Det var dog også et krav fra starten, at løsningen skulle tælle meget nøjagtig. Og det har fungeret helt perfekt.

Lasse L. MohrsenLoss Prevention Manager

Corona afstand

Vores test data viser, at det mest kritiske tidspunkt i forhold til afstand, er det øjeblik, hvor kunderne tager varer op af kurven og lægger dem på båndet.

Mikkel Baun KjærgaardProfessor

Andre referencer

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan optimere din forretning