Downloads

detailhandel moebler
Nordisk Brancheanalyse – 1. kvartal (Engelsk)

Velkommen til den første udgave af Nordisk Brancheanalyse. Vi har samlet en repræsentativ del af vores kunders trafikdata fra 1. kvartal i 2019 for at belyse de nordiske branchetendenser inden for det kommercielle såvel som det offentlige.

højtforlæsning for børn på bibliotek
Nordisk Brancheanalyse – 2. kvartal (Engelsk)

Velkommen til den første udgave af Nordisk Brancheanalyse. Vi har samlet en repræsentativ del af vores kunders trafikdata fra 2. kvartal i 2019 for at belyse de nordiske branchetendenser inden for det kommercielle såvel som det offentlige.

pige kigger på toej i butik
Nordisk Brancheanalyse – 3. kvartal

Velkommen til Nordisk Brancheanalyse. Vi har samlet en repræsentativ del af vores kunders trafikdata fra 3. kvartal for at belyse de nordiske branchetendenser inden for det kommercielle såvel som det offentlige.

Nordisk Brancheanalyse – 4. kvartal

Velkommen til Nordisk Brancheanalyse. Vi har samlet en repræsentativ del af vores kunders trafikdata fra 4. kvartal for at belyse de nordiske branchetendenser inden for det kommercielle såvel som det offentlige.

vemco group brochure
Brochure 2019/20 (Engelsk)

Vores brochure giver et hurtigt overblik over, hvem vi er og hvilke løsninger, vi tilbyder. Brochuren er brancheopdelt, hvilket gør det nemt for dig at finde de løsninger, der er særlig relevante for netop din branche.