Karriere

Et sted at vokse

Hos Vemco Group er der plads til, at du kan vokse og udvikle dine kompetencer. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som deler vores faglige ambitioner og ønsker at bidrage til at udvikle vores virksomhed og kultur. Vi tilbyder en udfordrende, lærerig og sjov karriere i en vækstvirksomhed, som har spændende planer for fremtiden.

Hvem vi er

Vemco Group blev grundlagt i 2005. I 2013 udvidede vi til Sydamerika og CIS-landene, hvor vi åbnede nye support- og salgsafdelinger i Brasilien og Rusland for at kunne repræsentere, hjælpe og supportere kunder verden over. Vores hovedkontor og R&D-center er baseret i Danmark.

Et dygtigt og engageret team af individer

Dygtige og engagerede kolleger, et uformelt arbejdsmiljø med plads til dine egne ideer og et attraktivt bonusprogram, hvor du bliver belønnet for din individuelle indsats og engagement i bonusperioden, er kun en lille del af, hvad du kan forvente ved at arbejde hos Vemco Group.

Ledige stillinger

Kommunikations- og marketingkoordinator

Vores nuværende marketing koordinator har valgt nye udfordringer, og vi søger nu hendes afløser. Vores nye kollega er en erfaren og strategisk tænkende kommunikations- og marketing koordinator, som vil være en del af vores velfungerende team på ialt 21+ personer.

Jobbet
I denne rolle bliver du primus motor på de skriftlige opgaver i teamet, og du vil være med til at skabe synlighed i både trykte og på digitale medier. Du er opsøgende og spotter de gode historier hos vores 4 selskaber, og du vil have en bred og tæt kontakt med mange kolleger og vores partner. Du bliver et naturligt bindeled mellem produktudvikling, salg og marketing, når det handler om at producere værdiskabende tekster, der er fængende og letforståelige for modtageren. Dine tekster skaber den røde tråd, og der vil være genkendelighed i budskaberne. Med andre ord skal du omsætte tekniske komplekse informationer til værdiskabende viden for modtageren gennem forskellige kanaler og medier. Du bliver desuden ansvarlig for vores digital marketing.

Produktionen sker primær på engelsk og dansk, og når teksterne skal oversættes til øvrige sprog, vil du have kontakten til vores partner eller oversætterbureauet.

  • Har en skarp pen og er dygtig til dit fag
  • Har stærke kommunikative og retoriske kompetencer, og kan præsentere dit budskab på et letforståelig måde
  • Har en teknisk forståelse, der giver dig et godt fundament for at forstå teknisk komplekse problemstillinger.
  • Har kendskab til Adobe InDesign samt er bruger af Officepakken
  • Har kendskab til - eller endnu bedre - erfaring med kampagner på So Me og online-marketing
  • Behersker engelsk i både skrift og tale på højt niveau, kendskab til tysk er et plus

Din personlige profil

er lige så vigtig som din faglighed. Det er vigtigt at du:
• Har et højt drive, og kan lide selv at opsøge de gode historier
• Trives med at arbejde selvstændigt og kan bringe dine egne opgaver til ende
• Er handlekraftig og trives godt med deadlines, der kræver løbende prioritering af dine opgaver
• Kan finde balancen mellem at lytte og dele ud af egen viden og erfaringer
• Er en teamplayer

Lyder dette som noget for dig, vil vi glæde os til modtage din ansøgning, som du sender via “søg stillingen” her på siden. Øvrige ansøgninger kommer ikke i betragtning. Ønsker du flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Anel Turkanovic på til. 21838053.

Interesseret? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send en motiveret ansøgning og et CV allerede i dag via email til contact@vemcogroup.com . Ansøgninger behandles løbende.