Karriere

Et sted at vokse

Hos Vemco Group er der plads til, at du kan vokse og udvikle dine kompetencer. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som deler vores faglige ambitioner og ønsker at bidrage til at udvikle vores virksomhed og kultur. Vi tilbyder en udfordrende, lærerig og sjov karriere i en vækstvirksomhed, som har spændende planer for fremtiden.

Hvem vi er

Vemco Group blev grundlagt i 2005. I 2013 udvidede vi til Sydamerika og CIS-landene, hvor vi åbnede nye support- og salgsafdelinger i Brasilien og Rusland for at kunne repræsentere, hjælpe og supportere kunder verden over. Vores hovedkontor og R&D-center er baseret i Danmark.

Et dygtigt og engageret team af individer

Dygtige og engagerede kolleger, et uformelt arbejdsmiljø med plads til dine egne ideer og et attraktivt bonusprogram, hvor du bliver belønnet for din individuelle indsats og engagement i bonusperioden, er kun en lille del af, hvad du kan forvente ved at arbejde hos Vemco Group.

Ledige stillinger

Regnskabsmedarbejder til IT-virksomhed i vækst!

Har du god forståelse for de grundlæggende opgaver i en økonomifunktion? Og har du lyst til at være en drivende kraft i digitalisering og automatisering i alle bogholderiets aspekter? Så kan du nu blive ansvarlig for vores daglige regnskabs- og administrative opgaver i en ung organisation hos Vemco Group.

  • Lønadministration & bogholderi
  • Abonnementsstyring & rykkere
  • Debitor og kreditor styring
  • Afstemninger af Elektronisk fakturamodtagelse
  • Opgørelse og indberetning af moms
  • Pasning af telefon Diverse ad hoc-opgaver – administrative og praktiske samt controlling.

Vi forventer, at du

Har flair for IT-systemer og anvender det som en naturlig del af din hverdag. Gerne kendskab til E-conomic.

Udfordrer og bidrager til digitalisering og automatisering af regnskab og bogholderi.

Tager ejerskab, er serviceminded og brænder for det gode samarbejde.

Har lyst til at arbejde i en international organisation og behersker engelsk i skrift og tale.

Har en god arbejdsmoral, ben i næsen og evner at bruge din sunde fornuft.

Du besidder et godt humør, er fleksibel og indstillet på, at ting hurtigt kan ændre sig.

Vemco Group er en innovativ softwarevirksomhed stiftet i 2005. Vi er blandt de markedslederne inden for kundetælling og retail analytics, og vi er dedikeret til hurtigt at identificere og løse vores kunders udfordringer med Vemcount. Vi stræber altid efter at være relevante for vores kunder og deres forretninger.

Vi er repræsenteret globalt med hovedkvarter i Fredericia, Danmark, kontorer i København, Moskva og Sao Paulo, Brasilien, samt mere en 85 licenserede partnere verden over. Vores internationale netværk udstyrer os med både den globale erfaring og den lokale ekspertise, der er nødvendig for at assistere vores kunder i etableringen og vedligeholdelsen af nøjagtige kundetæller – og retail analytics løsninger.

vemco group logo hvid

Interesseret? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send en motiveret ansøgning og et CV allerede i dag via email til contact@vemcogroup.com . Ansøgninger behandles løbende.