Karriere

Et sted at vokse

Hos Vemco Group er der plads til, at du kan vokse og udvikle dine kompetencer. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som deler vores faglige ambitioner og ønsker at bidrage til at udvikle vores virksomhed og kultur. Vi tilbyder en udfordrende, lærerig og sjov karriere i en vækstvirksomhed, som har spændende planer for fremtiden.

Hvem vi er

Vemco Group blev grundlagt i 2005. I 2013 udvidede vi til Sydamerika og CIS-landene, hvor vi åbnede nye support- og salgsafdelinger i Brasilien og Rusland for at kunne repræsentere, hjælpe og supportere kunder verden over. Vores hovedkontor og R&D-center er baseret i Danmark.

Et dygtigt og engageret team af individer

Dygtige og engagerede kolleger, et uformelt arbejdsmiljø med plads til dine egne ideer og et attraktivt bonusprogram, hvor du bliver belønnet for din individuelle indsats og engagement i bonusperioden, er kun en lille del af, hvad du kan forvente ved at arbejde hos Vemco Group.

Ledige stillinger

Beklager! Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige stillinger. Hvis du deler vores interesse for retail analytics, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på contact@vemcogroup.com