Vemcount Analytics

Hver en kunde tæller

Vemcount er et avanceret, men brugervenligt værktøj, der giver grundlag for at træffe faktabaserede beslutninger, som skaber meningsfulde ændringer. Ved at have en tæt dialog med vores kunder i udviklingen af vores teknologi, sikrer vi, at vi er konkurrencedygtige og forbliver relevante for vores kunder og deres forretninger. Vemcount er udviklet til detailhandlere af detailhandlere.

Nøgletalsoversigt i ét øjekast

Byg dit dashboard fra bunden eller vælg en skabelon fra biblioteket for at få indsigter om din forretning i realtid

Realtidsalarmer

Generér alarmer og notifikationer i realtid for at opretholde det ønskede niveau for belægning og forbedre kundeservicen

Skræddersyede rapporter

Få værdifulde indsigter på tværs af flere datakilder og se, hvordan de forholder sig. Brug historiske data til at optimere den operationelle effektivitet

Del dine resultater

Med en embedding funktion, kan dit dashboard nemt deles hvor som helst på din hjemmeside, blot ved at indsætte en enkel kode

Data integration

Tilgå og navigér dig nemt gennem flere datakilder ved at integrere data fra selvstændige systemer

Sensor checker

Ved at lade vores supportere overvåge systemet og sikre den daglige drift, kan vi garantere levering af data med op til 98% nøjagtighed

Vemcount er retail analytics gjort enkelt

Vemcount er en konfigurerbar og brugervenlig softwareløsning, der lader dig oprette rapporter baseret på data fra detailhandlere, storcentre, supermarkeder, offentlige institutioner, lufthavne, stationer og gågader, samt overvåge performance og tilgå data i realtid. Se og opdel besøgsdata pr. minut, time, dag, uge, måned eller år. Sammenlign besøgsdata med forskellige perioder eller for forskellige lokationer. Dine data kan nemt eksporteres og præsenteres i diverse regnearksapplikationer eller som PDF-filer direkte fra rapportsiden.

Vores løsninger

Tæl dine kunder

Track dine kunder

Kend dine kunder

Administrér dit personale

Integrér dine data

Vi leverer alt fra A til Z

Vemco Group er din udbyder inden for retail analytics. Vi leverer den komplette løsning fra hardware, software og integrationer til support og rådgivning. Gå på opdagelse i vores løsninger, og find ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Fra detailbutikker til lufthavne

I årenes løb har vi givet en bred vifte af virksomheder, inden for forskellige brancher, adgang til dybdegående indsigter i deres egen drift såvel som deres kunders adfærd. Fra detailbutikker til lufthavne. Find ud af, hvordan din virksomhed kan drage fordel af Vemcount.

En hurtig og sikker cloud-baseret løsning

Vi anvender et sammenkoblet netværk af adskillige cloud servere på fem forskellige kontinenter hos SoftLayer for at tilbyde vores kunder den bedste mulige online oplevelse, uanset hvor i verden de befinder sig.

Excel- eller csv-filer kan fremsendes automatisk til brugernes e-mail adresser eller en FTP-server, så data kan integreres i din virksomheds nuværende interne business intelligence-, business warehouse- eller ERP-systemer.

Sikkerhed og hastighed er vores topprioriteter. Al information og data krypteres med en high-grade encryption (128 bit SSL keys).

Hosted Cloud Solution
Private Cloud Solution
 • Signifikant lavere vedligeholdelsesomkostninger
 • Ingen downtime, ingen genstarter
 • Hurtigere rapportoprettelse
 • Adgang fra enhver internetbrowser
 • Ingen hardwareindkøb nødvendige
 • Månedlig beregning, betal løbende
 • Miljømæssig ansvarlig løsning
 • Privat adgang inden for et lukket og sikkert netværk
 • Større begrænsning af historisk data
 • Ingen internetforbindelse nødvendig
 • Kan tilgås på tværs af forskellige netværk
 • Automatiske opdateringer
 • Fastlagt budget – engangspris

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan optimere din forretning