Kend dine kunder

Ved at få en forståelse for den demografiske sammensætning af dine kunder, har du bedre forudsætninger for at træffe værdiskabende beslutninger og opnå succes for din virksomhed. Med vores løsning, får du pålidelige statistikker om dine kunder, så du kan profilere dem og målrette markedsføringen endnu mere effektivt.

Højdefiltrering

Frasortér børn fra tællinger eller få separate tællinger for børn og voksne

Kønsfordeling

Med indsigt i kundedemografi får du brugbar viden til at skabe mere målrettet markedsføring

Bekræft identiteten af dine kunder

Hvem kommer ind gennem døren? ‘Gender recognition’-teknologien leverer en løsning, som indsamler troværdig statistik om dine kunder. En forståelse for den demografiske sammensætning af dine kunder er afgørende for at opnå succes i hvilken som helst virksomhed. Profilér dine kunder og målret dig bedre efter dem.

Mål succesen af dine marketingkampagner

Evaluér, hvordan din markedsføringsindsats fungerer i forhold til den demografiske sammensætning af ‘gender recognition’-teknologien og brug indsigterne om kønsfordelingen til at målrette kampagner endnu mere effektivt.

Reagér i realtid på ændringer i kundedemografien

Optimér dit butikslayout, så den passer til dine målgruppers præferencer, og lad dine digitale skiltninger helt automatisk afspejle dine kunders demografiske sammensætning. Udnyt din viden om din målgruppe til at optimere produktsortiment og i træningen af personale.

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan optimere din forretning

Flere løsninger

Track dine kunder

Administrér dit personale

Tæl dine kunder