Den teknologiske kamp mod COVID-19

70% af detailmarkedet har allerede teknologien til at måle live inside

Vemco Group A/S fra Fredericia sidder med teknologien, der kan være med til at hjælpe butikkerne med kampen mod COVID-19. Teknologien viser nemlig live målinger for butikkerne, så man har overblik over besøgende og dermed evt. ledige pladser i butikken.

 
 

Vemco Group sidder på 70% af detailmarkedet, som allerede besidder den nyeste teknologi, hvor der blot skal aktiveres for live inside

Live inside

Fortæl dine kunder hvor mange der er i butikken lige nu

Alarmer

Live inside sørger for, at du får besked når besøgsgrænsen er opnået

”Vi er i fuld gang med at informere vores kunder om denne hjælpende funktion. Aktivering af funktionen er uden bekostning og udelukkende til for at hjælpe på den givne situation.”

Anel Turkanovic

Hold afstand

 
Derudover har Vemco Group i tæt samarbejde med SDU udviklet algoritmer til analyseplatformen Vemcount, som er med til at vise, om kunderne overholder de givne sikkerhedsforbehold omkring afstand. Vi er i øjeblikket i gang med at teste denne funktion sammen med en af vores samarbejdspartnere, som er en ledende dansk detailkæde. Næste step er at vise kunderne live data i butikkerne, for at gøre dem opmærksomme på at holde afstand til hinanden.

 

”Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe vores samfund med at minimere smitten, i håb om at vi kan komme ud af denne svære situation sammen.” 

Anel Turkanovic

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan optimere din forretning

Flere løsninger

Track dine kunder

Tæl dine kunder

Administrér dit personale