Track dine kunder

For at forbedre kundernes oplevelse i din butik, er det nødvendigt at forstå, hvordan kunderejsen forholder sig. Ved at spore dine kunder, får du en lang række handlingsbare målinger om trafikmønstre. 

Kunderejse

Track dine kunder og identificér deres foretrukne stier og bevægelsesadfærd

Overvågning af kø

Hold styr på køens længde og ventetid for at sikre tilfredse kunder

Opholdstid

Mål opholdstiden og evaluér effektiviteten af skærme og udstillinger

Butiksoptimering

Design dit butikslayout i henhold til varme og kolde zoner samt trafikmønstre

Mere end kundetælling

Hvor er de varme områder? De kolde? Flaskehalsene? En unik multisensorteknologi gør det muligt at sammenkoble flere sensorer, så Vemcount kan vise en visualisering og numerisk måling på benyttelse af specifikke zoner og trafikmønstre i realtid eller for en bestemt tidsperiode. Disse informationer kan bruges til at evaluere effekten af forskellige sammensætninger af produktplaceringer og hylder på baggrund af bevægelsesmønstre og opholdstid. Indret din butik derefter og maksimér rentabiliteten.

Vi har været tilfredse med samarbejdet med Vemco Group A/S, som har vist os, at det er muligt at monitorere fodgængere i vores gågade på en pålidelig og professionel måde. De indsigter, som Vemco Group A/S har kunne give os, ser vi et stort potentiale i, i forhold til at kunne udvikle og drifte vores by endnu bedre

Jacob Høffer LarsenProgramleder, Smart City Odense, Odense Kommune

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan optimere din forretning

Forbedr markedsførings- og promotionsaktiviteter

Med indsigt i, hvor dine kunder har tendens til at samles, kan du sikre effektiviteten af dine markedsføringskampagner. Benyt vores heatmapping funktion til at måle kunderejsen og succesen af dine promotionsaktiviteter.

Butiksoptimering

Har vi et tilstrækkeligt antal af prøverum? Hvordan undgår vi døde zoner? Ved at spore dine kunders bevægelser og deres kunderejse, kan du tage velinformerede beslutninger om produktplaceringer og visuel merchandise.

GDPR-kompatibel

Vi har gennemgået og revideret vores interne processer og foretaget de nødvendige ændringer i vores procedurer og politikker for at sikre, at vi overholder dem.

Flere løsninger

Kend dine kunder

Integrér dine data

Administrér dit personale